Je hebt maar 1 x de kans om een eerste indruk te maken.

Zorg dat dit de juiste is.

ZICHTBAAR JEZELF als ONDERNEMER

Als ondernemer ben je uniek en onderscheidend. Jij bent jouw bedrijf, dus je kleding is daarvan een belangrijk onderdeel. Hoe mooi zou het zijn als je een kledingstijl en een garderobe ontwikkelt die laat zien wat jou jou maakt en recht doet aan jouw ondernemerschap?

Landingspagina - foto 1

Of je nu als ondernemer start of recent een groei hebt doorgemaakt: je wilt jouw kwaliteit en professionaliteit laten zien. Je bent je ervan bewust dat je persoonlijke presentatie daar een belangrijk onderdeel van is. Maar hoe kun je de essentie van wat je doet in je kleding laten zien? Hoe kun je een zakelijke kledingstijl combineren met jouw sportieve comfortabele kledingstijl? Hoe zorg je dat je je daar ook nog eens prettig in voelt, want echte zakelijke kleding past niet bij jou? En hoe kun je laten zien waar je voor staat, wat je bedrijfswaarden zijn?

Door het complete kledingtraject  'Zichtbaar jezelf als ondernemer' krijg je antwoorden op die vragen. Je leert hoe je jouw kwaliteit kunt uitstralen. Je trekt de personal branding van je bedrijf door naar je kleding. Je staat niet meer twijfelend voor de kledingkast. Je kiest bewust je outfit in de juiste kleuren en pasvormen en met het juiste contrast, passend bij jou en de gelegenheid. Dat geeft zelfvertrouwen en dat wordt gezien. Op zakelijk gebied trek je de klanten aan die zich in jou herkennen en die bij je horen. Met wie jij plezierig werkt. Doordat jij laat zien wie jij bent en waar je voor staat, zal je onderneming nog verder groeien.

HERKEN JE DIT?

 • Je bedrijf groeit en je hebt behoefte om je kwaliteiten zichtbaar te maken in je kleding. Je wilt dat het complete plaatje klopt: innerlijk en uiterlijk.
 • Je staat regelmatig met je handen in het haar voor de kast.
 • Je weet dat je zelf het visitekaartje van je bedrijf bent, maar je kleding schiet daarin tekort.
 • Je voelt je onzeker in je kleding wanneer jij jezelf als ondernemer moet presenteren.
 • Je vindt het lastig hoe je je kleding privé en zakelijk kunt combineren, omdat je van comfortabele kleding houdt en dat (vaak) geen zakelijke uitstraling heeft.
 • Je professionaliteit wordt niet altijd door anderen gezien of erkend.
 • Je wilt een goede basis in je kledingkast hebben, zodat je voor je zakelijke afspraken keuze hebt uit diverse outfits, waarin de essentie van wat je doet en wat je wilt uitstralen zichtbaar is.

HOE ZOU HET ZIJN ALS:

 • Je nooit meer twijfelt als je voor de kledingkast of spiegel staat.
 • Je in kledingwinkels doelbewust items kiest die je ook daadwerkelijk gaat dragen.
 • Je vol zelfvertrouwen naar een zakelijke afspraak gaat en weet dat je er goed uitziet, passend bij de gelegenheid.
 • Je kledingkast gevuld is met kleding die je zowel zakelijk als privé helemaal aansluit bij jou als persoon. Kleding waar je echt blij van wordt.
 • Je weet hoe jij een outfit samenstelt, waarmee je jouw kwaliteiten laat zien.
 • Je kleding zowel zakelijk als privé kunt combineren.
 • Je door de juiste uitstraling (één die zakelijk is en tegelijk bij jou als persoon past) klanten aantrekt waar je blij van wordt.
 • Je in de spiegel of naar een foto van jezelf kijkt en denkt: “Ja, dit is wie ik ben, hoe ik mij voel , waar ik voor sta en welke kwaliteiten ik vandaag wil laten zien”.

WAT KRIJG JE MET HET TRAJECT?

Iedere ondernemer is anders, heeft een uniek uiterlijk en karakter, opereert in een andere branche en heeft andere kernwaarden voor haar bedrijfsvoering. Daarom zijn alle adviezen die je tijdens het traject “zichtbaar jezelf als ondernemer” krijgt, toegespitst op jou als persoon en op jouw unieke onderneming.

 • Je ontdekt welke kleuren jouw natuurlijke kleuren versterken.
 • Je leert welke modellen bij jouw lichaamsfiguur passen.
 • Je leert welke combinaties en kleuren jou een zakelijke en professionele uitstraling geven.
 • Je krijgt adviezen over het contrast dat het mooiste bij je uiterlijke kenmerken past en tegelijk bij wie jij van binnen bent en wat je wilt uitstralen. Zo ben jij volledig zichtbaar in de (kleding)combinaties die je maakt.
 • Je leert om zelf een garderobe op te bouwen die past bij jou als persoon en tegelijk bij jouw als (groeiende) ondernemer.

Afhankelijk van het pakket dat je kiest, kom ik bij je thuis om samen met jou de adviezen toe te passen op jouw garderobe:

 • Je schoont je kledingkast op (alleen als je eraan toe bent, gooi je items weg).
 • Je krijgt adviezen welke kledingstukken een efficiënte aanvulling zijn op de kleding die je al hebt. Om zo de uitstraling te creëren die je voor ogen hebt, bij diverse gelegenheden.
 • We maken concrete kledingsets met de kleding die je hebt. Zo blaas je nieuw leven in je bestaande kledingstukken, omdat je meer combinatiemogelijkheden krijgt aangereikt.

INVESTERING

Je kunt kiezen voor een basispakket of een compleet pakket.

Basis pakketCompleet pakket
Persoonlijke kleurenanalyseXX
Persoonlijk make-up adviesXX
Persoonlijke kleurenwaaier XX
Contrastanalyse *XX
Persoonlijk stijladvies incl stijlboekX (stijl, model, contrast)X (stijl, model, contrast, stoffen, accessoires)
Zakelijke toepassing van de adviezenX (basis)X (uitgebreid)
Thuisopdracht + bespreking mbt gewenste uitstralingX
Garderobe advies thuisX
Investering (excl BTW) € 777,00€ 997,00
Duur van het traject± 3 maanden± 4 maanden

* Met een contrastanalyse krijg je aangereikt hoe jij de kleuren en verschillende kleurcombinaties in kunt zetten om een professionele uitstraling te creëren en uit te stralen wat jij als ondernemer wilt uitstralen bij diverse gelegenheden. Uiteraard passend bij jouw uiterlijke kenmerken en bij je innerlijke kwaliteiten.

Een eerste vraag?

Heb je een eerste vraag over een outfit voor een zakelijke afspraak?

Heb je een eerste vraag hoe je je personal branding doortrekt naar je kleding? Stel hem vrijblijvend in een Whatsapp bericht. Je krijgt van mij reactie met tips waar je mee verder kunt.

Of maak direct een afspraak voor het traject zichtbaar jezelf als ondernemer.

Wat andere ondernemers zeggen

review - Esther

Esther zegt:

“Een garderobe die mij op het lijf geschreven is”.

review - Claudia

Claudia zegt:

“Het resultaat van mijn traject: een heerlijk overzichtelijke kledingkast”

review - Tamara

Tamara zegt:

“Nanda gaat zonder waardeoordeel op zoek naar je persoonlijke kracht en kwaliteiten.”

review - Winny

Winny zegt:

“Ik kies nu kleding uit die beter bij mijn innerlijk past”