"Koop minder, kies het juiste"

Vivianne Westwood

Ken jij het concept van het Personal Shop Event al?

Hieronder kun je je direct inschrijven voor het eerst volgende Event

Maandag 25 oktober t/m vrijdag 29 oktober

Shoppen? Jou niet gezien?

De kledingwinkels hangen weer vol. Allemaal leuke items voor het najaar. Veel vrouwen kijken uit naar het moment dat ze weer lekker kunnen shoppen. Maar hoe is dat voor jou? Zie jij er, net als een heel aantal van mijn klanten, als een berg tegenop? Want hoe vind je in het grote winkelaanbod de kleding waar jij blij van wordt? En moet je ook zo verschrikkelijk wennen aan de nieuwe trendkleuren? Bij je collega's staat het fantastisch, maar voor jezelf... Je twijfels nemen alleen maar toe als je in de spiegel kijkt. En hoe vind je een jurk die bij jouw lichaamsfiguur past? Aan de verkoopster heb je niks. Die roept alleen dat alles geweldig staat. Had je maar een Personal Shopper, iemand die echt eerlijk vertelt wat wel en niet mooi staat.

collectie 1
Personal Shop Event - foto 2

Het lijkt een ver-van-je-bed-show; zo'n Personal Shopper. Dat is toch al te lux? Maar niks is minder waar.

Tijdens mijn PERSONAL SHOP EVENT

van 25 t/m 29 oktober

geef ik je maar al te graag persoonlijke kledingadviezen. 

Ook als je wel van winkelen houdt is dit een exclusieve belevenis.

 • Je kunt in alle rust kijken en passen
 • Doordat het mijn expertise is, reik ik je verrassende kledingstukken aan
 • De keus is uiteindelijk aan jou of je je comfortabel in de kleding voelt
 • Ik beloof je het ook te zeggen als het model of de kleur je niet flatteert
 • De collectie is divers en kun je zowel privé als zakelijk dragen
 • Volgens de dames die je voorgingen is winkelen tijdens dit Event wél 'kneiter' leuk

 

Wil jij je aanmelden? Dat kan!

Maandag 25 oktober t/m vrijdag 29 oktober

Wat kun je verwachten?

Tijdens het Personal Shop Event heb ik 5 dagen een kleurrijke najaarscollectie dameskleding tot mijn beschikking. Een zaal in het Kruispunt (Gedempte Gracht 1) in Zeewolde bouw ik om tot een gezellige pop-up store.

Kom gezellig de kleding bekijken. Je kunt in rust alles passen wat je wilt. Je hoeft niet gestrest te beslissen, met als gevolg dat het ongedragen in je kast blijft hangen. Nee, er is voldoende tijd en ruimte, zonder dat er iemand je op de vingers kijkt. Behalve ik dan...

Ik zal je eerlijk advies en persoonlijke kleur- en stijltips geven over de laatste trends. Ik reik je eenvoudig nieuwe combinatiemogelijkheden aan (met je eigen kledingstukken of binnen de collectie). Al deze tips kun je ook na het Personal Shop Event gebruiken in de reguliere winkels.

Heb je eerder een kleur- of stijladvies gehad en kun je er nog moeilijk mee uit de voeten? Dit is het perfecte moment om handigheid te krijgen hoe je kleurenwaaier en je stijladviezen in de praktijk toepast. Ik help je er graag bij.

VERSCHILLENDE SHOP MOMENTEN

Je hebt keuzes uit twee verschillende shop-mogelijkheden:

Hieronder zie je een overzicht van de dagindeling

Dagindeling PSE - okt 2021

DE COLLECTIE:

De collectie bestaat uit verschillende merken vanaf maat 34/36 tot en met maat 46.  De kleding is geschikt voor diverse lichaamsfiguren, modellen met rechte lijnen en getailleerde modellen. De stijl is casual, vrouwelijk, zowel voor vrije tijd als zakelijk.

Merken die oa. in de collectie zijn opgenomen zijn:

 • Cream
 • Dreamstar
 • Eva Kayan
 • Elvira Collection
 • Kaffe
 • LeComte
 • Nümpf
 • en andere
PSE - 1 okt - '21

Het is helemaal duidelijk wat het Personal Shop Event me te bieden heeft. Ik ben graag van de partij en meld me hieronder aan:

Kijk HIER welke plaatsen er nog beschikbaar zijn

 op maandag 25 oktober t/m vrijdag 29 oktober

1 op 1 advies:

Wil je in alle rust de kleding passen en de volle aandacht van mij als Personal Shopper? Dat kan bij een 1 op 1 advies. Je kunt ongestoord passen, vragen stellen hoe je jouw persoonlijke stijl kunt doorvoeren naar nieuwe items of een persoonlijk advies uit het verleden opfrissen. Ook als je geen kleding uit de nieuwe collectie koopt, neem je de aanwijzingen en tips als aandachtspunten mee. Handig voor als je op een later tijdstip zelf gaat winkelen.

 

Het 1 op 1 advies kost € 25,00 per persoon (incl BTW).

Aanmelden voor een 1 op 1 advies kan HIER.

SONY DSC

Vrij inloopmoment:

Wil je gewoon even binnen komen lopen, om de collectie te bekijken, en als er iets leuks tussen hangt dit ongedwongen passen, dan kan dat tijdens een vrij inloopmoment.

Het maximum aantal personen per vrij inloopmoment is 4 personen (in verband met de ruimte en de veiligheid rondom Covid-19). Daarom verzoek ik je vriendelijk om je ook voor het vrije inloopmoment vooraf aan te melden. Om te voorkomen dat je voor niets komt, omdat het maximale aantal personen al aanwezig is.

Het vrije inloopmoment is gratis.

Aanmelden voor de vrije inloop kan HIER.

Wat andere dames over het PSE zeggen:

review - Bianca

Bianca zegt:

Bianca zegt: "Het heeft geleid tot verrassende kleding keuzes".

20210304 Gerdien (10 van 49)

Gerdien zegt:

"Ik houd meestal niet van winkelen. Maar het shoppen werd ineens leuk!"

kleurbeeld van de collectie

Ingrid zegt:

“Wát een luxe om Nanda te hebben die je met verstand van zaken helpt bij het vinden van een paar fijne kledingstukken, die echt bij je passen”

website 1 PSE - okt '21