"Koop minder, kies het juiste"

Vivianne Westwood

Ken jij het concept van het Personal Shop Event al?

Hieronder kun je je direct inschrijven voor het eerst volgende Event

Maandag 17 oktober t/m donderdag 20 oktober

Shoppen? Jou niet gezien?

De kledingwinkels hangen weer vol. Allemaal nieuwe items voor het najaar. Veel vrouwen kijken uit naar het moment dat ze een middag kunnen gaan shoppen.

Maar hoe is dat voor jou? Zie jij er, net als veel van mijn klanten, als een berg tegenop? Want hoe vind je in het grote winkelaanbod de kleding waar jij blij van wordt? De etalages hangen vol roze, fel blauw, groen en andere vrolijke kleuren. Maar welke trendkleur doet echt iets voor jou? Twijfels nemen alleen maar toe als je voor de spiegel staat. Is dit het nou? En hoe vind je een jurk die bij jouw lichaamsfiguur past?

Aan de verkoopster heb je niks. Die roept alleen dat alles geweldig staat. Had je maar een Personal Shopper, iemand die echt eerlijk vertelt wat wel en niet mooi staat.

IMG-20220914-WA0007 (3)
Proeverij - foto 2 - origineel (3)

Het lijkt een ver-van-je-bed-show; zo'n Personal Shopper. Dat is toch al te lux? Maar niks is minder waar.

Tijdens mijn PERSONAL SHOP EVENT

van 17 t/m 20 oktober

geef ik je maar al te graag persoonlijke kledingadviezen. 

Ook als je wel van winkelen houdt is dit een exclusieve belevenis.

 • Je kunt in alle rust kijken en passen
 • Doordat het mijn expertise is, reik ik je verrassende kledingstukken aan
 • De keus is uiteindelijk aan jou of je je comfortabel in de kleding voelt
 • Ik beloof je het ook te zeggen als het model of de kleur je niet flatteert
 • De collectie is divers en kun je zowel privé als zakelijk dragen
 • Volgens de dames die je voorgingen is winkelen tijdens dit Event wél 'kneiter' leuk

 

Wil jij je aanmelden? Dat kan!

Maandag 17 oktober t/m donderdag 20 oktober

Wat kun je verwachten?

Tijdens het Personal Shop Event heb ik 4 dagen een kleurrijke najaarscollectie dameskleding tot mijn beschikking. Een zaal in het Kruispunt (Gedempte Gracht 1) in Zeewolde bouw ik om tot een gezellige pop-up store.

Kom gezellig de kleding bekijken. Je kunt in rust alles passen wat je wilt. Je hoeft niet gestrest te beslissen, met als gevolg dat het ongedragen in je kast blijft hangen. Nee, er is voldoende tijd en ruimte, zonder dat er iemand je op de vingers kijkt. Behalve ik dan...

Ik zal je eerlijk advies en persoonlijke kleur- en stijltips geven over de laatste trends. Ik reik je eenvoudig nieuwe combinatiemogelijkheden aan (met je eigen kledingstukken of binnen de collectie). Al deze tips kun je ook na het Personal Shop Event gebruiken in de reguliere winkels.

Heb je eerder een kleur- of stijladvies gehad en kun je er nog moeilijk mee uit de voeten? Dit is het perfecte moment om handigheid te krijgen hoe je kleurenwaaier en je stijladviezen in de praktijk toepast. Ik help je er graag bij.

VERSCHILLENDE SHOP MOMENTEN

Je hebt keuzes uit drie verschillende shop-mogelijkheden:

Naast de bovenstaande (elk PSE terugkerende) shopmomenten is er in oktober 2022 een nieuw shopmoment toegevoegd. Dit is een proef om uit te proberen of er behoefte aan dit shopmoment is en om tegemoet te komen aan de hoge inflatie waar we momenteel in verkeren. Dit shop moment is

 • het duo-moment met persoonlijk advies. Tijdens dit shopmoment (1,5 uur) kunnen zich twee deelnemers aanmelden. Ik verdeel mijn aandacht over beiden, waarbij  er voldoende ruimte en tijd is om beiden persoonlijke tips en adviezen te geven.

dagindeling okt 2022 (3 - met persoonlijk advies momenten

DE COLLECTIE:

De collectie bestaat uit verschillende merken vanaf maat 34/36 tot en met maat 46.  De kleding is geschikt voor diverse lichaamsfiguren, modellen met rechte lijnen en getailleerde modellen. De stijl is casual, vrouwelijk, zowel voor vrije tijd als zakelijk.

Merken die oa. in de collectie zijn opgenomen zijn:

 • Cream
 • Dreamstar
 • Eva Kayan
 • Elvira Collection
 • Kaffe
 • LeComte
 • Nümpf
 • Zilch
 • en andere
collage website 1

Het is helemaal duidelijk wat het Personal Shop Event me te bieden heeft. Ik ben graag van de partij en meld me hieronder aan:

Kijk HIER welke plaatsen er nog beschikbaar zijn

 op maandag 17 oktober t/m donderdag 20 oktober

exclusief 1 op 1 advies:

Wil je in alle rust de kleding passen en de exclusieve aandacht van mij als Personal Shopper? Dat kan bij een 1 op 1 advies. Je kunt ongestoord passen, vragen stellen hoe je jouw persoonlijke stijl kunt doorvoeren naar nieuwe items of een persoonlijk advies uit het verleden opfrissen.

Ook is dit shopmoment uitermate geschikt, wanneer je op zoek bent naar een specifiek item, of een specifieke vraag hebt (bijvoorbeeld welk model jurk staat mij het mooist?). Je hebt alle ruimte om alle aanwezige modellen te passen, waarbij ik je rustig uitleg waarom het ene je model meer voor je doet dan het andere.

Ook als je geen kleding uit de nieuwe collectie koopt, neem je de aanwijzingen en tips als aandachtspunten mee. Als je er prijs op stelt krijg je de belangrijkste tips na het PSE over de mail toegestuurd. Handig voor als je op een later tijdstip zelf gaat winkelen.

 

Het 1 op 1 advies kost € 25,00 per persoon (incl BTW).

Aanmelden voor een 1 op 1 advies kan HIER.

SONY DSC

DUO moment met Persoonlijk advies

Houd je ervan om in ongedwongen sfeer de kleding te bekijken en te passen? Tijdens het DUO moment is er ruimte voor twee inschrijvingen. Je kunt samen met een vriendin, moeder of zus komen, maar dat hoeft niet. Twee losse individuele inschrijvingen tijdens deze momenten is ook mogelijk.

Ik verdeel mijn aandacht over jullie beiden, waarbij er genoeg ruimte en tijd is om jullie beiden van persoonlijke tips en adviezen te voorzien.

Net als bij het 1 op 1 moment staat voor mij een goed en eerlijk advies voorop. Als jij niet blij wordt van de gepaste items en uiteindelijk niet kunt slagen, kun je met de tips je voordeel doen in de reguliere winkels.

Het persoonlijke advies moment is gratis.

Aanmelden voor een persoonlijk advies moment kan HIER.

Vrij inloopmoment:

Wil je gewoon even binnen komen lopen, om de collectie te bekijken, en als er iets leuks tussen hangt dit ongedwongen passen, dan kan dat tijdens een vrij inloopmoment.

Er geldt geen maximum aantal deelnemers per vrij inloopmoment. Afhankelijk van de drukte kan ik je meer of minder aandacht geven. Opgeven voor het vrije inloopmoment mag, maar is niet verplicht.

Het vrije inloopmoment is gratis.

Aanmelden voor de vrije inloop kan HIER.

Wat andere dames over het PSE zeggen:

review - Bianca

Bianca zegt:

Bianca zegt: "Het heeft geleid tot verrassende kleding keuzes".

20210304 Gerdien (10 van 49)

Gerdien zegt:

"Ik houd meestal niet van winkelen. Maar het shoppen werd ineens leuk!"

kleurbeeld van de collectie

Ingrid zegt:

“Wát een luxe om Nanda te hebben die je met verstand van zaken helpt bij het vinden van een paar fijne kledingstukken, die echt bij je passen”

collage website 3